Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού: Γιατί και φέτος...Σίγουρα θα'ναι αλλιώς!

Το Τυχερό βρίσκεται στο νομό Έβρου και τέσσερα μόλις χιλιόμετρα δυτικά του ποταμού Έβρου & μισή ώρα από την πόλη τηςΑλεξανδρούπολης. Στην λίμνη Τυχερού ανάμεσα, σε δύο μοναδικά στην Ευρώπη οικοσυστήματα, το Δέλτα του Έβρου και το δάσος της Δαδιάς, διεξάγεται κάθε Αύγουστο το Φεστιβάλ Τυχερού.




Το Οικοτουριστικό Κέντρο Τυχερού, αποτελεί αγαπημένο προορισμό πολλών επισκεπτών και φίλων του εναλλακτικού τουρισμού. Πρόκειται για ένα πλήρες συγκρότημα αναψυχής, περιμετρικά της πανέμορφης λίμνης Τυχερού.



Το Τοπικό Συμβούλιο Νεολαίας (ΤΟ.ΣΥ.Ν.) Τυχερού, ιδρύθηκε το 1997.
Είναι από τα πρώτα Συμβούλια Νεολαίας που συστήθηκαν στη Θράκη και ένα από τα πλέον δραστήρια της Ελλάδας.
Το όνειρο κάποιων ανθρώπων, ονομάστηκε αρχικά σαν  Τυχερόκ εώς το 2001και μετά από ένα χρόνο, το 2002, δημιουργήθηκε το 1ο Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού και έτυχε μεγάλης αποδοχής από την τοπική κοινωνία, που καλωσόρισε με ενθουσιασμό το πρωτοφανές γεγονός.

Tο 2011 λόγω του σχεδίου «Καλλικράτης», καταργείται το Τοπικο Συμβούλιο Νεολαίας (ΤΟ.ΣΥ.Ν.) και δημιουργείται ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φεστιβάλ Τυχερού που διοικείται από πενταμελές (5) Διοικητικό Συμβούλιο κάθε ηλικίας και γνωμοδοτεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Τυχερού και σε άλλα σωματεία και οργανισμούς, για θέματα που την αφορούν και την ενδιαφέρουν.

Καθοριστική είναι η παρουσία του στη διοργάνωση του μεγαλύτερου Φεστιβάλ Νεολαίας, όπου δεκάδες εθελοντών, συμμετέχουν στην οργάνωση και την πραγματοποίηση του πιο δημοφιλούς Τριημέρου εκδηλώσεων στον Έβρο, στα«Αυγουστιάτικα Βράδια του Τυχερού».
Σήμερα αριθμεί τριάντα (30) μέλη και αποτελεί το συλλογικό όργανο έκφρασης της τοπικής νεολαίας.
Συμμετοχές που ξεπερνούν κάθε προσδοκία, με καλλιτεχνικές συναντήσεις απρόσμενες, όπου η ηλεκτρονική μουσική με τη Rock και την έντεχνη μουσική συνθέτουν ένα μοναδικό Τριήμερο, με νέους εμπνευσμένους αλλά και ώριμους καταξιωμένους στο είδος τους ερμηνευτές, με τοπικά συγκροτήματα αλλά και με το πιο δυνατό LIVE της πανελλήνιας.
Έλενα Παπαρίζου, Onirama, Stavento, Locomondo, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Πύξ Λάξ, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Άλκιστις Πρωτοψάλτη, Αλκινοος Ιωαννίδης, Mikro, Nevma, Μέλισσες

Πάνος & Χαρης Κατσιμίχας, Κόκκινα Χαλιά, Μάνος Ξυδούς, Λάκης Παπαδόπουλος, Φίλιππος Πλιάτσικας, Χρήστος Θηβαίος, Μάνος Πυροβολάκης, Eύα Κανατά, Οιωνός


Χίλια Χρόνια, Ημισκούμπρια, Μπάμπης Στόκας, Symptoma, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μπλε, No Reason, Lava, Δημήτρης Κοργιαλάς, Ευρυδίκη, Domenica, Νίκος Μίχας, C Real
 και δεκάδες άλλοι καλλιτέχνες και συγκροτήματα που τίμησαν με την παρουσία τους το Φεστιβάλ στη πολυετή πορεία του.


Χάρη σε εσάς καταφέραμε και συνεχίζουμε δυναμικά. 
Ενεργοποιήστε όλες σας τις αισθήσεις, κατασκηνώνοντας στο χώρο περιμετρικά των συναυλιών, στη λίμνη Τυχερού.

Ελάτε άμεσα σε επαφή με τη φύση.
Χαλαρώστε, παίξτε, γελάστε, τραγουδήστε, ανέμελα με τους φίλους σας.Δεκαπέντε (15) χρόνια μετά το τελευταίο ΤΥΧΕΡΟΚ, έρχεται μια ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ βραδιά αναβίωσης! Το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΥΧΕΡΟΥ 2015, θα ανοίξει με μια SPECIAL μέρα, της οποίας το πρόγραμμα, θα φέρει μνήμες και συγκίνηση, στους ROCK & METALφίλους του Festival

                                 Φέτος, το ΤΥΧΕΡΟΚ επιστρέφει, ακόμη πιο ΔΥΝΑΤΟ!


                                       Γιατί και φέτος, ΣΙΓΟΥΡΑ… θα ‘ναι αλλιώς!!!
                     
                                      



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου